З понеділка студенти 1 і 2 курсів КрНУ виходять на очне навчання

9.03.2023, 16:03 Переглядів: 2 645

Присутність студентів в аудиторіях протягом березня-квітня необхідна для підготовки та проведення акредитації 15 освітніх програм

З понеділка, 13 березня, студенти 1 та 2 курсів Кременчуцького національного університету ім. Михайла Остроградського виходять на очний навчальний процес. Про це «Кременчуцькому Телеграфу» повідомили студенти цього вишу. 

Від 1 вересня через воєнний стан в університеті використовували змішану форму навчання, аби існуючі укриття вмістили кількість студентів на навчанні.

Ми звернулися за коментарем до КрНУ з проханням роз'яснити, з чим пов'язане рішення вивести студентів на офлайн. В університеті  пояснили, що можливість організації у весняному семестрі навчання в очному режимі пов’язана зі зменшенням кількості  студентів після зимового випуску магістрів та у зв’язку з направленням студентів 3 та 4 курсів на практику.

«Плануючи провадження освітнього процесу в аудиторіях університету, в першу чергу ми виходимо з можливості забезпечити безпеку учасників освітнього процесу, коригуючі  їх кількість з місткістю трьох сертифікованих укриттів, розташованих у навчальних корпусах №№ 2,7,5», - розповіли в КрНУ. 

В університеті акцентували, що присутність студентів в аудиторіях протягом березня-квітня необхідна для підготовки та проведення акредитації 15 освітніх програм.

При цьому проведення лабораторного практикуму очно у вересні-жовтні та у першій половині листопада в осінньому семестрі, та у другій половині березня і квітні-травні у весняному семестрі було заплановано ще на початку навчального року.

Полтавська ОВА хоче задіяти розробки науковців КрНУ у сферах екології та ЖКГ

 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх