Міжквартальні проїзди на Раківці: «Можна не лише колеса залишити, а й ноги»

8.03.2023, 09:43 Переглядів: 1 736

Читачка поскаржилась на стан доріг на вулиці Лікаря Бончука

Нещодавно, редакції «Кременчуцького Телеграфа» місцева жителька Анна повідомила, що на Раківці, на вулиці Лікаря Бончука 15 (Генерала Манагарова) жахлива дорога.

 

— Неможливо пройти, «яма на ямі», в мокру погоду взагалі жах. Мовчу вже як машини їздять, можна не лише колеса там залишити, а й ноги, — зазначила Анна.

Журналісти «Кременчуцького Телеграфа»  звернулися до директора департаменту житлово-комунального господарства, заступника міського голови з питань ЖКГ Івана Москалика, аби дізнатись, коли планують виконати роботи з облаштування міжквартальних проїздів у районі вулиці Лікаря Бончука. Але на наше питання він не відповів, і ми все ще чекаємо на відповідь.

 

Нагадаємо, що нещодавно за кошти міського бюджету придбали автогрейдер для відновлення ґрунтових доріг у Кременчуці. Завдяки новій техніці роботи будуть виконуватися значно швидше та якісніше. Тож, мешканці чекають його у дворах.

Також, цього року міська влада Кременчука має намір витратити майже 273 млн гривень на ремонти доріг: це капремонт частин шести вулиць та реконструкція двох ділянок. Значну частину коштів згідно з прийнятою Програмою розвитку дорожньо-мостового господарства планують витратити на утримання мережі та поточні ремонти доріг.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх