На щиті з Вугледара до Кременчуччини повертається воїн Петро Лісняк

28.02.2023, 17:31 Переглядів: 2 984

 

Вічна шана та пам'ять загиблому Герою 

23 лютого поблизу Вугледара Донецької області загинув військовий з Кременчуччини Петро Лісняк. 

Петро Петрович Лісняк родом з Глобинської громади. Він з лютого 2016 до серпня 2018 року проходив військову службу за контрактом у військовій частині А4532 на посаді старшого стрільця та неодноразово брав участь у бойових діях на території Донецької та Луганської областей. 

З 24 лютого він служив у роті охорони Глобине на посаді головного сержанта – командира першого відділення. 17 лютого 2023 року він був переміщений до військової частини А2167, у складі якої боронив східні кордони нашої країни. А вже 23 лютого, поблизу населеного пункту Вугледар Волноваського району на Донеччині наш земляк загинув… Він отримав несумісні з життям поранення під час мінометного та танкового обстрілу позицій наших захисників.

Петро Петрович залишився вірним військовій присязі, він з честю і до кінця виконав службовий обов’язок та віддав найцінніше – власне життя. Висловлюємо щирі співчуття родині нашого Героя. 

Доповнено 

3-го березня у Глобине попрощалися із захисником України. Петро Петрович Лісняк загинув 23 лютого поблизу населеного пункту Вугледар Волноваського району на Донеччині.

Народився Петро 4 липня 1969 року у Хрустальному (раніше Красний Луч) Луганської області, але його дитинство і все життя пройшло у Глобине. Закінчив середню школу №5. Після того навчався у Кременчуцькому професійно-технічному училищі. Був приватним підприємцем, займався своєю справою. Мав прекрасну та дружню сім’ю.
З лютого 2016 до серпня 2018 року чоловік проходив військову службу за контрактом у військовій частині А4532 на посаді старшого стрільця та неодноразово брав участь у бойових діях на території Донецької та Луганської областей.
З 24 лютого 2022 року він служив у роті охорони нашого міста на посаді головного сержанта – командира першого відділення. 17 лютого 2023 року був переміщений до військової частини А2167, у складі якої боронив східні кордони нашої країни.
Провести в останню путь Героя та висловити співчуття рідним прийшло чимало мешканців громади. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх