Усім навчальним закладам рекомендували перейти на дистанційку 22-24 лютого

21.02.2023, 16:31 Переглядів: 1 438

 Рекомендація Міносвіти та Полтавської ОВА

З 22 до 24 лютого Міносвіти рекомендувало обласним військовим адміністраціям організувати освітній процес у дистанційному форматі, повідомив міністр освіти та науки Сергій Шкарлет.

«З метою убезпечення життя і здоров'я всіх учасників освітнього процесу, як превентивний захід перед річницею початку війни росії проти України, звернувся до начальників обласних та Київської міської військових адміністрацій, керівників закладів освіти з рекомендацією з 22 до 24 лютого 2023 року організувати освітній процес у закладах освіти в дистанційному форматі», - написав він.

Відомо, що днями полтавським ЗМІ пресслужба Полтавської обласної військової адміністрації також  повідомила про рекомендацію  школам Полтави перейти у ці дні в онлайн через ризик підвищення ворожої активності та масованих ракетних обстрілів до річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну. Відповідні листи з рекомендаціями обласного Департаменту освіти спрямували до шкіл Полтавщини.

Нагадаємо, речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат попередив про можливе загострення ситуації 23-24 лютого, у річницю повномасштабного російського вторгнення. Можливі декілька хвиль ракетних ударів.  У ці дні варто слідкувати за сигналами тривоги.

У Кременчуці, як повідомлялося раніше, з  вересня навчання у комунальних школах та дитячих садочках проходить виключно у дистанційному форматі


Автор: Олеся Данилова
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх