Шестеро кременчужан подали позови до суду на «Полтаватеплоенерго» через тарифи

17.02.2023, 11:33 Переглядів: 2 775 Коментарів: 1

У мерії сподіваються, що суд стане на сторону споживачів і це стане приводом не платити «Полтаватеплоенерго» за послуги з наданого теплопостачання

Шестеро кременчужан подали позови до суду щодо несправедливих, на їх думку, тарифів на тепло, застосованих ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго». Про це 16 лютого, на робочій нараді з приводу тарифного питання повідомив директор юридичного департаменту виконкому та депутат Кременчуцької міської ради (фракція «За майбутнє») Валерій Мирошниченко.

— Якщо ці рішення будуть позитивними, на користь споживачів, то можна сміливо заявляти, що є підстава не сплачувати за спожиті послуги з теплопостачання, бо тариф на сьогодні ніким не визначений, — сказав Мирошниченко.

Наталя Макаруша, заступниця  генерального директора ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго», присутня на нараді, своєю чергою повідомила, що рівень оплати за спожите теплопостачання (за грудень) складає 80%. Тобто споживачі доволі сумлінно сплачують за надані послуги.

На правому березі близько 82% абонентів КП «Теплоенерго» (Кременчук) також є постійними платниками. 

Нагадаємо, 19 січня під час засідання першої робочої групи, розглядали законність тарифів «Полтаватеплоенерго» на лівобережжі Кременчука, вирішили підготувати зразки позовів до комунального полтавського КП — для громадян та юридичних осіб комунальної та приватної власності. А паралельно створити Об’єднання споживачів Кременчука, від якого до суду позиватиметься міська рада.

Глухий кут: у Кременчуці та області не можуть розв'язати «тарифну історію»


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

875
17 лютого 2023 12:05

Це все добре звичайно... Але пам'ятаєте так званий борг Яценюка за газ? Скільки років пройшло? А до сих пір хто не заплатив при нагоді "руки викручують". То довідку недамо то ще щось видумують...


9 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх