Попрощалися з військовим Володимиром Гребінем, який працював у Кременчуці

6.02.2023, 09:29 Переглядів: 4 072

 

Вічна пам'ять захиснику України 

27 січня 2023 року при виконанні бойового завдання в населеному пункті Парасковіївка Бахмутського району Донецької області, потрапивши під артилерійський обстріл з боку окупантів, загинув Володимир Гребінь з Кременчуччини. Він добровольцем став на захист Батьківщини. 17 березня був призваний на військову службу під час мобілізації другим відділом Кременчуцького районного центру комплектування та соціальної підтримки. Службу проходив у військовій частині А7044 на посаді старшого сапера 2-го інженерно-саперного відділення, інженерно-саперного взводу інженерної роти. Довгих 10 місяців Володимир боронив свою рідну землю від російських окупантів. Але війна безжальна…

 

Народився Володимир 23 вересня 1978 року в селі Пироги, де промайнуло його дитинство, шкільні роки. Після закінчення 9 класів одразу пішов працювати слюсарем водогону, був слюсарем на молочно-товарній фермі та Глобинському м’ясокомбінаті. Працював трактористом у фірмі «Хлібодар». 9 років пропрацював на заводі КрАЗ у Кременчуці, де й познайомився з майбутньою дружиною. У 2006 році одружився, а у 2007 році в родині народилися дві донечки. Пізніше працював на гірничо-збагачувальному комбінаті в Горішніх Плавнях. Був стропальником на «Крюківському вагонобудівному заводі». У 2017 році родина переїхала до села Бабичівка, де Володимир працював будівельником.

Без сина залишилася мати, без коханого чоловіка — дружина, без люблячого батька — дві красуні, татусеві донечки-близнючки. Втрачати важко… Особливо тяжко втрачати своїх, тих, хто боровся за тебе! В останню путь Героя провели «живим коридором» у Глобиному до пам’ятника Захисникам України, де попрощалися з полеглим. У рідному селі Пироги відбулось заупокійне богослужіння за українським воїном та поховання.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Глобинська громада
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх