Кременчуцькі гімназисти допомагають військовим й виготовляють «паперові пакети»

24.01.2023, 15:26 Переглядів: 2 011

 

Такі пакети допомагають вирівнювати дихання 

Днями учнівський та педагогічний колективи Кременчуцької гімназії №1, а також батьки гімназистів долучилися до виготовлення паперових пакетів, які потім використовуватимуться кременчуцькими психологами в роботі з військовослужбовцями. Про це повідомляє пресслужба мерії Кременчука. 

Умови воєнного стану, на жаль, наразі сприяють розвитку панічних настроїв у людей. Одним із популярних шляхів психологічного розвантаження, яким користуються психологи, є метод «паперового пакета». Він дозволяє вирівнювати дихання та не вимагає посиленого тренування. Особливо на часі такої допомоги потребують українські захисники.  

На своїй сторінці у фейсбуці колектив Кременчуцької гімназії №1 залишив допис, у якому підкреслено: «Робота над цією ідеєю викликала в учнів потужне  моральне задоволення, відчуття причетності до виконання «надважливої» справи.

Разом ми усі швидше опануємо власні страхи, навчимося краще дбати про своє психічне здоров’я та безумовно якнайшвидше прийдемо до перемоги!».

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх