У Горішніх Плавнях попрощалися із загиблим воїном ЗСУ Максимом Чистяковим

24.01.2023, 10:33 Переглядів: 1 929

 

Загиблого солдата поховали з почестями в Горішніх Плавнях на території військового меморіалу «Їхні імена будуть жити вічно»

Вчора, 23 січня, у Горішніх Плавнях провели в останню путь загиблого солдата Збройних Сил України Максима Чистякова. Про це повідомляє пресслужба мерії Горішніх Плавнів. 

Максим народився 12 березня 1998 року в селі Олександрівка Козельщинського району Полтавської області. У 2015 році закінчив 11 класів загальноосвітньої школи №2 у Горішніх Плавнях. Продовжив навчання у Вищому професійному гірничо-будівельному училищі за спеціальністю слюсар-ремонтник, машиніст бульдозера. Успішно закінчивши навчання, працював на Полтавському гірничо-збагачувальному комбінаті слюсарем-ремонтником.

30 серпня 2022 року був призваний на військову службу за контрактом. Після проходження спеціального навчання був призначений на посаду старшого стрільця взводу.

16 січня 2023 року солдат ЗСУ Максим Чистяков, виявивши стійкість і мужність, вірний військовій присязі, героїчно загинув, під час ведення бойових дій у районі Соледара на Донеччині.

Загиблого солдата поховали з почестями в Горішніх Плавнях на території військового меморіалу «Їхні імена будуть жити вічно».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх