Кременчужан закликають свідомо користуватись міською системою водовідведення

8.01.2023, 07:37 Переглядів: 4 186

 

Комунальники дякують усім, хто відповідально користується міською каналізаційною системою та з повагою ставиться до роботи тих, хто її обслуговує

Практично щодня працівникам КП «Кременчукводоканал» доводиться ліквідовувати підпори на мережах водовідведення. У більшості випадків вони виникають на внутрішньоквартальних самопливних мережах, причиною яких є викидання побутового сміття до каналізації.

Лише з початку року комунальникам довелося ліквідувати близько 30 засмічень каналізаційних мереж, а минулого тижня, з 26 грудня 2022 року до 1 січня 2023, - 80.

КП «Кременчукводоканал» звертається до споживачів із проханням свідомо користуватись міською системою водовідведення та нагадує правила користування каналізацією:

  • відокремлюйте тверді відходи від рідких та утилізуйте їх окремо на смітник;
  • не виливайте у мийки, унітази й умивальники жири та олію. Вони накопичуються на стінках трубопроводу та поступово звужують його діаметр;
  • не викидайте у каналізацію харчові відходи, засоби особистої гігієни, недопалки, кавову та чайну заварки.

 

- Якщо у каналізаційні мережі вже утворилось засмічення, не користуйтеся санітарно-технічними приладами, пральними й посудомийними машинками, тобто забороняється робити будь-який злив води в каналізацію до усунення засмічення!

Якщо підтоплення утворилось у квартирі чи підвалі будинку, для його усунення звертайтесь до керуючої компанії, яка обслуговує ваш будинок, - наголосили у «Кременчукводоканалі».

У разі виявлення підпору на прибудинковій території повідомте про аварійну ситуацію диспетчерську службу КП «Кременчукводоканал» за телефонами:

  • 067 403 9786
  • 050 305 4571
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх