На війні загинув військовий з Горішніх Плавнів Дмитро Лисаченко

6.01.2023, 07:48 Переглядів: 3 093

 

Вічна пам'ять Герою

На російсько-українській війні загинув військовий з Горішніх Плавнів Дмитро Лисаченко. Чоловік закінчив школу №5 Горішніх Плавнів, працював у Ferrexpo. Про смерть військового повідомили друзі у соцмережах. 

— Час не повернеш, хочеться тобі за все подякувати. Війна забирає найкращих. Заспокоює лише те, що ти тепер на небі й ближче до Бога. Дмитро Лисаченко — герой, з добрим і відкритим серцем. Розмови з тобою в цей важкий для країни час, були цінними. Дякую, що був з нами. Чудово, що ти був другом нашої родини. Відтепер на одного янгола стало більше. Герої не вмирають! Снаряд прилетів у бліндаж і Діма був в найгарячішій точці, — написала Наталя Рубан. 

Керівництво компанії Ferrexpo із сумом і жалем повідомляє, що під час оборони України у Донецькій області загинув співробітник дробильно-збагачувальної фабрики Полтавського ГЗК Дмитро Лисаченко.
Дмитро народився 12 серпня 1984 року у Горішніх Плавнях. Після випуску зі школи №5 цього міста, 2000 року розпочав навчання у професійно-технічному училищі №18 (зараз ВПГБУ Горішні Плавні), де здобув професії слюсаря з ремонту автомобілів, водія автомобілів 3-го класу. Після - продовжив навчання у Кременчуцькому технікумі КрНУ імені Михайла Остроградського, де здобув кваліфікацію юриста у 2003 році.

На Полтавський ГЗК прийшов у травні 2010 року як машиніст вагоноперекидача ДЗФ. Із серпня 2013 по грудень 2014 працював машиністом млинів дільниці збагачення №2 ДЗФ. Потім звільнився з компанії.

Повернувся на підприємство у травні 2016 року як машиніст конвеєра дільниці дроблення ДЗФ. У вересні цього ж року був переведений на посаду машиніста млинів збагачення основної виробничої дільниці флотаційного доведення концентрату ДЗФ та основної виробничої дільниці, де і працював до моменту початку повномасштабного вторгнення.

17 липня 2022 року для протидії агресії росії проти України був призваний до лав Збройних сил України. Проходив військову службу на посаді старшого вогнеметника.

3 січня 2023 року Дмитро загинув внаслідок мінно-вибухової травми, несумісної з життям, виконуючи бойове завдання по захисту Батьківщини в районі населеного пункту Павлівка, Донецької області.

Керівництво компанії та весь багатотисячний колектив наших підприємств висловлюють співчуття дружині, рідним і близьким загиблого, його колегам та друзям.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх