Кременчуцький ЦНАП знову здобув перемогу у всеукраїнському конкурсі «Кращі практики управління персоналом»

19.12.2022, 19:34 Переглядів: 1 322

 

Гідно оцінили роботу ЦНАПу щодо створення належних умов для ефективної роботи

Практику створення належних умов для ефективної роботи Кременчуцького ЦНАПу визнано однією з кращих у межах Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики управління персоналом».

Про це стало відомо 16 грудня під час засідання Ради управління людськими ресурсами державної служби при Національному агентстві України з питань державної служби.

Головний офіс ЦНАП знаходиться у сучасному, зручному приміщенні в центрі міста, де завдяки вдалому зонуванню та прийому замовників послуг на точно призначений день і час потоки відвідувачів не змішуються та не створюють черг. Той, хто хоч раз був у ЦНАП ніколи не забуде де знаходиться рецепція, як слідкувати за електронним табло, як віднайти робоче місце адміністратора прийому, де отримати готовий результат наданої послуги тощо. Це все настільки просто й інтуїтивно зрозуміло! так описують свої робоче місце працівники Центру надання адміністративних послуг на Покровській, 14.

У цьому ЦНАПі обладнали зону самообслуговування, комфортну залу для очікування з вільним доступом до Wi-Fi, дитячий куточок, мінікав'ярню, постійно оновлюють виставки художніх робіт.

Нагадуємо, що минулого року Кременчуцький ЦНАП визнали одним з кращих у номінації «Краща практика розвитку лідерства та формування команди на публічній службі».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх