Кременчуцький ЦНАП здобув перемогу у Всеукраїнському конкурсі

21.12.2021, 17:38 Переглядів: 2 058

 

Досвід управління персоналом Кременчуцького ЦНАП визнали одним з кращих у номінації «Краща практика розвитку лідерства та формування команди на публічній службі»

Кременчуцький ЦНАП здобув перемогу у Всеукраїнському конкурсі «Кращі практики управління персоналом». Про це 20 грудня повідомила директорка Центру Тетяна Печериця на своїй Facebook-сторінці.

Під час засідання Ради управління людськими ресурсами державної служби при НАДС 16 грудня підбили підсумки проведеного напередодні Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики управління персоналом». Досвід Кременчуцького ЦНАП визнали одним з кращих у номінації «Краща практика розвитку лідерства та формування команди на публічній службі».

Пані директорка пише, що за 7 років існування Центру в Кременчуці з роботи за власним бажанням не звільнилася жодна людина:

- Так, були люди, яких спонукав до звільнення переїзд та/або родинні обставини, але не було тих, хто пішов, бо нецікаво чи невдоволений. У нас дуже крутий колектив, де кожен окремо й усі разом є фанатами своєї справи. Ми разом навчаємося, розважаємося, подорожуємо. Персонал – це основа ЦНАП, всі незалежно від віку чи посади.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх