Не будемо економити світло — будуть «відключки»

13.12.2022, 09:03 Переглядів: 3 905

 Тим часом споживачів електрики планують поділити на 4 категорії

12 грудня під час апаратної наради начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін вкотре закликав мешканців області економити електроенергію. В останні дні АТ «Полтаваобленерго»  довело більші потужності на область (46 мВт), тому ситуація стабілізувалася.

— Це дозволяє дотримуватися графіка погодинних відключень +4-2.  Одначе я закликаю мешканців області економно споживати електроенергію, — сказав Дмитро Лунін.

Він пояснив, що якщо перевищимо доведені ліміти, доведеться вводити графіки аварійних відключень. Лунін також зазначив, що в уряді нині планують поділити споживачів на 4 категорії — критична, військова, харчова промисловість (виробники хліба, молока тощо) та побутові споживачі. Нині над розподілом працюють та передадуть інформацію до обленерго. Крім того, Дмитро Лунін зазначив, що звернувся до АТ «Полтаваобленерго» з проханням максимально справедливо розподіляти енергію між побутовими споживачами та підприємствами та постійно комунікувати зі споживачами.

— Не просто оголошувати про графік через соцмережі та сайти, а пояснювати, коли та на скільки відключається світло, де є аварії, як їх усувають, — додав він.
Автор: Олеся Данилова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх