Як пройшли вихідні дні на Кременчуччині: пожежі, п’яні водії, насильство та рятування кота

21.11.2022, 14:40 Переглядів: 1 163

 

Оперативна ситуація у Кременчуцькому районі залишається стабільною

Минулі вихідні у Кременчуцькому районі пройшли відносно спокійно. Надзвичайних подій та резонансних злочинів не зафіксовано.

Про це на ранковому брифінгу розповів начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік.

Протягом минулих вихідних громадяни 7 разів викликали патрульну поліція для приборкання осіб, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Цікаво, що протягом минулої п’ятниці було також 7 викликів поліції з тих самих причин.

Щодо п’ятьох п’яних дебоширів поліцейські склали протоколи про скоєння домашнього насильства.

На дорогах району за суботу та неділю було затримано 3-х водіїв у стані алкогольного сп’яніння, а у п’ятницю поліцейські викрили 4-х п’яних водіїв за кермом. Щодо усіх них складені адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

У п’ятницю та неділю поліцейські затримали двох осіб за правопорушення, пов’язане з обігом наркотичних засобів. Відкриті кримінальне провадження за статтею 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

У ніч на 20 листопада в смт Нова Галещина сталася пожежа у квартирі багатоквартирного житлового будинку. Пожежа погашена рятувальниками державного пожежно-рятувального поста смт Козельщина.

Вдень у суботу, 19-го листопада, у Кременчуці загорівся гараж в кооперативі «Луговий». Пожежу загасили вогнеборці 14 пожежно-рятувальної частини.

В цей же день рятувальники двічі виїжджали для аварійного відкривання дверей у Кременчуці за адресами вулиця Володимира Великого,18 та вулиця Героїв України,21.

Ну і традиційне рятування кота – без цього не обходиться жодний вихідний. Цього разу вранці у суботу рятувальники знімали кота з дерева поблизу будинку №142 на вулиці Лесі Українки.

Автор: Віктор Крук Джерело фото: ДСНС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх