Ситуація з відключеннями електроенергії на Кременчуччині стабілізувалася – як буде далі

21.11.2022, 11:33 Переглядів: 2 327

 

Наразі застосовуються лише графіки планових погодинних відключень

Перед початком ранкового брифінгу начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік привітав українських захисників з Днем Десантно-штурмових військ ЗСУ, а усіх жителів району — з Днем Гідності та Свободи.

— Саме завдяки українським воїнам, які нас захищають, ми можемо відчувати себе у відносній безпеці. Нехай гасло українських десантників «Завжди перші!» надихає нас на нові звершення та перемоги, — зазначив Олег Лєднік.

Він нагадав історію встановлення свята Дня Гідності та Свободи.

— Це свято встановив Президент України у 2014 році на честь першої річниці початку протестних акцій української громадськості у відповідь на рішення тодішньої влади щодо припинення курсу на євроінтеграцію, які відбулися 21 листопада 2013 року, — додав Олег Лєднік.

Він зазначив, що у Кременчуцькому районі, як по всій Україні, ситуація з відключеннями електроенергії стабілізувалася. Починаючи з минулої п’ятниці застосовуються лише графіки планових погодинних відключень. Аварійних відключень світла немає.

— Наші енергетики поступово відновлюють енергосистему країни. Це стає можливо завдяки допомозі кожного українця, які стали дуже економно використовувати електроенергію. І ми бачимо результати. Тільки разом — починаючи від побутових споживачів до енергетиків та наших воїнів ми зможемо вистояти у цій війні та відродити Україну, — зазначив керівник Кременчуцької РВА.

Він додав, що подальша ситуація з відключеннями електропостачання залежить від ситуації на фронті та від обстрілів об’єктів енергосистеми України ворогом.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх