Іграшкове ведмежа Тедді допомагає маленькому кременчужанину, врятованому рятувальниками

20.11.2022, 14:15 Переглядів: 1 985

 

Іграшковий Тедді лишається з новим власником

Іграшки ведмежат Тедді прибули на Полтавщину, щоб заспокоїти дітей, які опиняються у небезпеці. Чудові іграшки призначені для того, щоб діти могли краще впоратися зі стресом, пережити травму та подолати тривогу. Взагалі, м’які іграшки можуть допомогти дітям, забезпечуючи вираження емоцій, відчуття безумовної підтримки та заземлення.

У цьому рятувальникам допомагають давні друзі – Ротарі Клуб Полтава. Ротарійці допомагають спеціальним обладнанням, спецтехнікою, засобами захисту.

Небезпечна пожежа, що сталася 16 листопада у Кременчуці призвела до небезпечних наслідків для понад 20 людей, серед яких були діти.  Тому ведмедик Тедді відразу відправився до малюків. 

 

М’яка іграшка відразу сподобалася хлопчику, який врятувався після небезпечної пожежі та щойно повернувся з лікарні. Знаходячись у кабіні пожежного автомобіля, обнімаючи нового іграшкового друга, спогади про небезпеку не полишали дитину. 

Проте, після знайомства з подарунком, спілкування з пожежними, які його врятували, в очах з’явилися цікавість та захоплення від зустрічі. 

Іграшковий Тедді лишається з новим власником, щоб допомогти зняти стрес, даруючи відчуття комфорту від м’якого дотику, а рятувальники бажають дитині відчувати себе здоровим та веселим!

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх