Чому деякі будинки залишаються зі світлом під час відключення електропостачання

6.11.2022, 18:28 Переглядів: 5 316 Коментарів: 1

 

Після обстрілу критичної інфраструктури країною-терористкою на початку тижня ремонтні роботи продовжуються

В усіх містах України через особливості забудови у деяких будинках під час відключень електропостачання не вимикають світло. Мешканцям цих будинків просто пощастило - вони інтегровані з об'єктами інфраструктури.

Про це розповів у ефірі телемарафону виконавчий директор ДПЕК Дмитро Сахарук.

- Це найчастіше питання: чому у мене світла немає, а у сусіда є. Справа в тому, що у Києві, та в інших містах дуже висока інтеграція житлової забудови з іншими об'єктами, які не належать до житлового фонду. У багатьох будинках змонтовані чи вбудовані об'єкти критичної інфраструктури, підстанції, які забезпечують воду, зв'язок, сервери, зберігання ліків, розташування органів держвлади, правопорядку та інші. Деякі будинки приєднані до однієї лінії з об'єктами критичної інфраструктури, наприклад, лікарнями, – пояснив він.

Це означає, що неможливо вимкнути світло в будинку, не відключивши сам об'єкт інфраструктури.

- Тому ми переглянули всі будинки в Києві, і зараз залишаються зі світлом саме ті, де є об'єкти критичної інфраструктури. Тому не можна їх вимикати, і вони будуть зі світлом. Всі інші будинки вимикаються відповідно до графіків, опублікованих на сайтах нашої компанії, – додав Дмитро Сахарук. 

Він зазначив, що після обстрілу критичної інфраструктури країною-терористкою росією на початку тижня ремонтні роботи продовжуються. Через великі обсяги пошкоджень, зокрема станцій, які забезпечують передачу електроенергії, на відновлення потрібно багато часу.



Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

31
6 листопада 2022 19:13

Це все, що тут еаписано, то для ідіотів. Будинки, які неможна вимикати не включають в графіки відключень. А у нас, це те що я бачу щовечора вул. Миру, Кошового - 1 черга, спочатку вимикали, але зараз ввечері, точно ні. вул. Київська (початок) 3-тя черга Їх не вимикають зовсім. Це не тому, що написано в статті (ну які критично важливі об'єкти на вул. Миру?) Це договорняк, або якась мерзота в депутатішки лізе і зуміла домовитись з такою ж мерзотою з ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО, або ж сама мерзота, яка працює в ПОЕ проживає на даній території. А із-за цієї мерзоти у людей крім планових ще й аварійні відключення.  


23 10

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх