Сьогодні кременчужани можуть скласти національний тест з медіаграмотності

27.10.2022, 13:03 Переглядів: 2 320

 

Є можливість виграти цінні подарунки

27 жовтня у межах Глобального тижня медіаграмотності в Україні проводять Національний тест з медіаграмотності. Про це повідомили у пресслужбі Полтавської обласної військової адміністрації.

Участь у тесті можуть взяти всі охочі, які хочуть перевірити себе, чи вміють боротися з фейками та відрізняти ворожу пропаганду.

Тест можна скласти онлайн лише сьогодні о 15:00 та 19:00 за посиланням. Платформа для проходження тесту буде відкрита протягом 30 хвилин.

Кожен учасник гарантовано отримає сертифікат, а 30 українців, які якнайшвидше дадуть найбільшу кількість правильних відповідей, отримають подарунки – планшети, павербанки, колонки, рюкзаки, худі тощо.

Організатори – національний проєкт «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики України, спільно з програмою USAID «Мріємо та діємо» та проєктом «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність».

До відома: Глобальний тиждень медіаграмотності святкують у всьому світі з 24 до 30 жовтня. Його ініціювало ЮНЕСКО, а допомогли реалізувати Глобальний альянс в підтримку партнерства у сфері медійної та інформаційної грамотності, Альянс цивілізацій ООН та Міжнародна університетська мережа з медійної та інформаційної грамотності й міжкультурного діалогу.

Нагадуємо, що Радіодиктант національної єдності – 2022 відбудеться 9 листопада.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх