На Полтавщині в Сулинському заказнику поліцейські вилучили 600 метрів браконьєрських сіток

30.09.2022, 20:00 Переглядів: 1 364

 

Превентивні рейди поліції та рибоохоронного патруля на водоймах Полтавщини тривають

В акваторії Сулинського заказника Кременчуцького водосховища 29 та 30-го вересня провели профілактичний рейд щодо запобігання браконьєрству на воді.

У складі рейдової групи були працівники сектору поліцейської діяльності на воді Кременчуцького районного управління поліції Полтавщини та Полтавського рибоохоронного патруля. Вони вилучили 600 метрів браконьєрських сіток з рибою. Біоресурси, які потрапили в сітки, передали для подальшої реалізації в дохід держави, а для знищення незаконних знарядь лову склали відповідні матеріали.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавської області та зауважує, що спільні превентивні рейди на водоймах Полтавщини тривають.

 

— Під час рейду правоохоронці виявили та вилучили 10 браконьєрських сіток, загальною довжиною понад 600 метрів. Рибу, яка потрапила у браконьєрські снасті, рейдова група передала для подальшої реалізації в дохід держави. За фактом виявленого незаконного знаряддя лову риби працівники рибоохоронного патруля склали відповідні акти вилучення безгосподарського майна з подальшою його утилізацією, — повідомив начальник сектору поліцейської діяльності на воді поліції Полтавщини Дмитро Кисличенко.

 

Крім цього, за порушення навігації на воді на порушників складені 4 адміністративні матеріали за ст.117 (Порушення правил користування малими, спортивними суднами та водними мотоциклами) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Загалом з початку дії воєнного стану на Полтавщині на порушників навігації поліцейськими складено 25 адміністративних матеріалів.

 

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх