Кременчужани долучилися до Глобального кліматичного cтрайку 2022

23.09.2022, 22:58 Переглядів: 1 422

 

Цьогоріч страйкували заради майбутнього України та світу

23 вересня сотні міст світу вийшли страйкувати заради майбутнього. Незважаючи на війну, активісти в різних регіонах Україні теж страйкували у безпечний і доступний для кожного спосіб! Кременчук також долучився до цієї глобальної екологічної ініціативи.

Цьогоріч українці разом з Fridays For Future страйкували від ОРДЛО в Україні до Нью-Йорка у США. Він став найбільшим з огляду на географію «українським» кліматичним страйком, який охопив кілька країн на двох континентах.

Тема цьогорічного кліматичного страйку – #ЛюдиНеПрибуток, #PeopleNotProfit. Держави та великий бізнес неодноразово довели, що вирішувати кліматичні питання вони не в змозі, бо не вбачають у цьому ПРИБУТКУ, що є основою їх діяльності. Для великих корпорацій, що відповідальні за основну масу викидів, не існує цінності людського життя, добробуту і здорової планети.

В Україні продовжується війна, та кліматична криза продовжує зростати. Ця війна була профінансована за гроші від купівлі російської нафти, газу і вугілля. Тому ембарго на все російське викопне паливо і перехід на 100% відновлюваних джерел енергії – це шлях до перемоги у війні та подолання кліматичної кризи.

Автор: ТелеграфЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх