Кременчуцького активіста та волонтера Олега Бикова відзначили подякою від очільника РВА

23.08.2022, 13:32 Переглядів: 2 341

 

За патріотизм, активну громадську позицію та вагомий особистий внесок у вирішенні проблем нашої держави під час відкритої російської агресії проти України

Кременчуцький активіст та волонтер Олег Биков сьогодні отримав подяку від начальника Кременчуцької районної військової адміністрації Олега Лєдніка.

- Подяка Олегу Бикову надана за патріотизм, активну громадську позицію, самовіддану працю, високий професіоналізм, розвиток волонтерського руху, вагомий особистий внесок у вирішенні проблем нашої держави під час відкритої російської агресії проти України та з нагоди 31-ї річниці відзначення Дня незалежності України, - заявив начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік.

 

У привітанні до громадського активіста та відомого кременчуцького волонтера голова Кременчуцької райради Дмитро Колотієвський закликав усіх кременчужан робити усе можливе для нашої спільної перемоги над ворогом.

- Війна продовжується. Не можна зупинятися. Кожному на своєму місці треба робити усе можливе для перемоги наод ворогом, - закликав він.

 

Олег Биков у відповідь заявив, що подяка від очільника РВА - це визнання заслуг та нагорода для всього його колективу однодумців та волонтерів і закликав усіх і надалі підтримувати ЗСУ, заявивши, що Україна переможе!

 

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх