Вихованець хокейного «Кременчука» Іван Сафронов виступатиме у США

1.08.2022, 17:33 Переглядів: 2 339

Кілька днів тому Сафронов брав участь на зборах у Кошице у складі другої групи кандидатів у збірну України

Гравець юнацької збірної України 16-річний нападник Іван Сафронов наступного сезону виступатиме у Північній Америці у клубі «Есмарк Старз» (AAA). Як повідомляє Федерація хокею України, уродженця Києва запросив за океан помічник головного тренера білорус Юрій Кривохижа, який працює в клубі з 2013 року.

Керівництво «Есмарку» пообіцяло Сафронову багато ігрової практики та перспективу потрапити на драфт престижної американської ліги USHL. Разом з Іваном до США вирушить і ще один український нападник Микита Яловий, з яким Сафронов кілька років тому разом виступав за «Кременчук» 2006 р.н.

- Звичайно, я зрадів виклику до збірної України, – каже Іван Сафронов. – Участь у липневому тренінг-кемпі у Словаччині – це стимул та мотивація для гравця прогресувати далі. Плюсом було й те, що в таборі збірної панувала позитивна атмосфера, ніякої напруги на тренуваннях не відчувалося. Особливо сподобалося, що тренери за методикою провідних хокейних збірних багато часу приділяли єдиноборствам на льоду. Припала мені до душі і низка інших цікавих вправ, а також сам факт щоденних двосторонок.

Нагадаємо, що кілька днів тому Сафронов брав участь на зборах у Кошице у складі другої групи кандидатів у збірну України (U-18).

Автор: Володимир Дмитренко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх