Хокеїсти «Кременчук-2006» привезли перемогу з турніру Супер-Контік Junior Hockey Cup (доповнено)

14.05.2018, 14:33 Переглядів: 4 509

 

Після міжнародного турніру у Білорусі, кременчуцькі хокеїсти виступили на турнірі в Донбасі

Кременчуцькі хокеїсти 2006 року народження завоювали золоті нагороди на турнірі Супер-Контік Junior Hockey Cup. Після міжнародного турніру у Білорусі, де наші спортсмени завоювали «срібні» нагороди, відправилися у Дружківку. За інформацією прес-служби ХК «Кременчук», в останній день турніру «Кременчук-2006» зіграв два складних матчі з «Кривбасом-2006» і «Донбасом-2006».


 


У поєдинку з «Кривбасом-2006» кременчужани вели 2:1, але втратили перемогу в кінці матчу - нічия 2:2. Вже через три години була вирішальна гра за перше місце на кубку проти чемпіона України серед команд 2006 р.н. - донецького «Донбасу-2006».


Гра складалася цікаво, в першому періоі обидві команди не змогли забити голи, але у другому «Кременчук-2006» закинув дві шайби. У заключному періоді кременчужани, під керівництвом головного тренера команди Валерія Клюшнева і старшого тренера ДЮСШ «Авангард» Олександра Селютіна, пропустили один гол, але більше не дозволили супернику вразити свої ворота, вигравши матч 2:1, а з ним і турнір Супер-Контік Junior Hockey Cup.



У «Кременчука-2006» 7 очок, друге місце з 6 балами у гравців донецької команди, а «бронзу» завоював криворізький «Кривбас» (5 очок).


Цікаво, що наша команда два роки тому програла донеччанам на Супер-Контік в 2016 році 1:12, а тепер перемога.


Кращим воротарем змагання став Роман Меланич з «Донбасу». Звання кращого захисника отримав гравець «Кривбасу» Данило Деркач, а кращим нападником турніру став Іван Сафронов з «Кременчука». Кращим бомбардиром турніру став гравець донецької команди Марк Миронов.


Нагороди та призи учасникам вручали директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, а також директор ДЮСШ ХК «Донбас» Олександр Куликов.



Вже 21-23 травня в Дніпрі «Кременчук-2006» зіграє в плей-офф Придніпровської хокейної ліги.


«Кременчук-2006» привіз Кубок Супер-Контік на свою домашню арену СК «Айсберг», де їх з перемогою на турнірі в Дружківці привітали: президент ХК «Кременчук» Сергій Мазур, президент ПХЛ Тарас Захарченко та меценати. 


 


Капітан «Кременчук-2006» Рінат Нагнеєв подякував усім, хто допомагає команді, допомагає їм стати хорошими спортсменами і дає путівку в життя. Адже за цей рік команда ХК «Кременчук-2006» завоювала 4 кубки: Укртатнафти - 1 місце, Суперконтік - 1 місце, Кубок Перемоги в Білорусі - 2 місце, першість України - 3 місце.


 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Донбас", ХК "Кременчук-2006"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх