Хокеїсти «Кременчук-2006» стали срібними призерами Кубка Перемоги в Білорусі

9.05.2018, 13:39 Переглядів: 4 778

 

Кременчуцькі спортсмени у фіналі поступилися одноліткам з Латвії

Хокеїсти «Кременчук-2006» поступилися в фіналі Кубка Перемоги-2018 латвійському «Огре-2006» - 4:6. Наші спортсмени стали срібними призерами міжнародного турніру який відбувся протягом 2-8 травня в Могильові Білорусь. Про це повідомляє прес-служба клубу. 


Участь в турнірі приймали 10 команд з 4 країн: Латвії, Білорусі, Росії та України. Крім кременчужан, грають ще два українські клуби - «Шершні-2006» (Богуслав) і ХК СДЮСШОР-2006 (Харків). Харків'яни з 5 очками посіли друге місце в групі «Б», поступившись у впертій боротьбі «Огре-2006» 3:4. У грі за третє місце харківська СДЮСШОР-2006 поступилася «Могильову-2006» з рахунком 0:1. У поєдинку за сьоме місце богуславські «Шершні-2006» виграли 5:2 у «Червоної Зірки» (Санкт-Петербург).


 


Уже в перший день змагань кременчужанам дісталися в суперники фаворити турніру. У першій грі зійшлися бронзові призери нинішнього сезону України і Санкт-Петербурга - «Кременчук-2006» і «СКА-Газпромбанк-2006». У впертій боротьбі була зафіксована нічия 3:3. По ходу матчу російська команда вела дві шайби, але кременчужани змогли не тільки відігратися, а й вийти вперед. Але СКА все-таки змогли від поразки в кінці третього періоду 3:3. У складі української команди голами відзначилися Олег Малхасян і двічі Ренат Нагнеєв, який став кращим гравцем матчу.


Другим суперником 6 травня була перша команда господарів турніру «Могильов-2006», яка посіла сьоме місце в першості Білорусі. На 10 хвилині Данило Слободін вивів українців вперед, на що білоруси відповіли відразу трьома шайбами. Але кременчужани проявили характер і волю до перемоги. У другому періоді Владислав Кольба скоротив відставання, а в третьому В'ячеслав Андрущенко та Микита Яловий зробили рахунок 4:3. Кращим у складі переможців став воротар Роман Батіг.


Наступного дня кременчужани обіграли земляків з України - богуславських «Шершнів-2006» 8:2 та білоруський ДЮСШ-2006 (Пружани). 


У фіналі наші хокеїсти поступилися латвійському «Огре-2006» - 4:6. Закинутими шайбами у кременчужан відзначилися: дубль Олег Хомченко, В'ячеслав Андрущенко та Микита Яловий. Андрущенко був визнаний кращим гравцем матчу у складі української команди.


 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх