Використовуючи тактику терору росія намагається змусити Україну підписати «мир» на її умовах

16.07.2022, 21:07 Переглядів: 2 605

 

Ворог вдався до залякування і шантажу цивільного населення

Ворог використовує тактики терору, залякування і шантажу з метою викликати бунт в Україні і змусити її керівництво погодитись на «мир» на умовах путіна.

Чим більше в Україну буде поставлено «HIMARS», тим частішими і жорсткішими будуть відповіді Москви - це основний наратив, що сьогодні просувають російські ЗМІ. Подібні наративи заполонили медіапростір рф після теракту у Вінниці. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації.

- Знищення російських складів зброї, нафтобаз і порушення їх логістичних шляхів викликали паніку в рядах ЗС рф. Через це ворог вдався до тактики терору, щоб викликати бунт в Україні, який змусить керівницво нашої держави до підписання «миру» на умовах рашистів, - йдеться у повідомленні.  

Також пропаганда рф використовує методику залякування і шантажу з метою припинення постачання РСЗВ HIMARS та іншої важкої техніки для ЗСУ.

- Після удару по Вінниці президент Володимир Зеленський закликав партнерів України якнайшвидше визнати росію «державою-терористом» та затвердити нові санкції проти рф, - нагадує Центр протидії дезінформації.

Сьогодні рятувальники ДСНС завершили роботи по розбиранню завалів, що виникли внаслідок російського ракетного обстрілу центру Вінниці 14 липня ракетами «Калібр». Внаслідок обстрілу загинуло 23 особи з них 3 дитини. Одна людина досі перебуває в розшуку і вважається безвісти зниклою.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх