Пенсійне посвдчення та е-посвідка в «Дії»: як кременчужанам взяти участь у бета-тестуванні

6.07.2022, 15:11 Переглядів: 1 300

  

Незабаром в Україні розпочнеться тестування двох нових документів у застосунку «Дія» - пенсійного посвідчення та посвідки на тимчасове або постійне проживання

Невдовзі розпочнеться тестування двох нових документів у застосунку «Дія» - пенсійного посвідчення та посвідки на тимчасове або постійне проживання. Появу першого документу в електронному варіанті у Мінцифри анонсували ще у лютому, а е-посвідка набула актуальності вже після початку повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави.

Взяти участь у тестуванні можна за посиланням. Вимоги до учасників досить прості:

  • для участі в тестуванні пенсійного посвідчення необхідно мати документ, виданий із 2014 року, - пластиковий або у вигляді платіжної картки.
  • для участі в тестуванні посвідки треба мати документ у вигляді пластикової картки з безконтактним електронним носієм, виданий після 25 квітня 2018 року та банківський рахунок для авторизації в Дії через BankID і смартфон із NFC.

Обидва документи дуже затребувані в Україні. Наприклад, пенсійне посвідчення вважається другим паспортом для пенсіонерів. Ним користуються понад 12 млн українців. Тепер вони також зможуть зручно користуватися держпослугами онлайн та підтверджувати свою особу за допомогою документів у «Дії». 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх