У важкому бою Сергій Радченко поступився Артуру Шпильці

19.06.2022, 13:00 Переглядів: 5 682

  

Спортсмени знову зішлися у двобої, проте цього разу мірялися силами у шахах та ММА

Вчора ввечері, 18 червня у Польщі у головній події шоу зійшлися екс-суперники з боксерського рингу поляк Артур Шпілька та українець Сергій Радченко. Для поляка це був дебют в ММА, а для українського боксера з Кременчука - можливість розказати світу про російсько-українську війну, яка триває 8 років, а особливо останні три місяці повномасштабного наступу росії.

 

Сергій поєднував тренуванням з наданням допомоги вимушеним переселенцям, які знайшли прихисток у Кременчуці. Разом з однодумцями команди «Ми поряд» оперативно організував пункт прийому та видачі гуманітарної допомоги. А територія клубу «Прем'єр», де розташований боксерський зал «Rocky Boxing Club», що тільки відкрився, стала гуртожитком для переселенців.

Напередодні бою Сергій та Артур зіграли дві партії у шахи з контролем часу 10+10.

 

Першу партію виграв Артур, бо наш боксер прострочив час. У другому Сергій взяв реванш. 1:1.

 

Наступного дня, 18 червня, Кременчук обстріляли рашисти - 6 ракет прилетіло на Кременчуцький НПЗ та дві на ТЕЦ, які давно вже не працювали. Сергій звернувся своїх підписників у соцмережах, що російські війська обстріляли його рідне місто.

 

Сам поєдинок відбувся у ввечері. Бій почався з агресивних атак поляка, який за добу до бою виявився майже на 10 кг важчим за суперника. Радченко перечекав стартовий натиск Шпільки, після чого і сам відзначився вдалими атаками, змусивши опонента клінчувати. Бійці опинилися в партері, а Сергій навіть спробував накинути гільйотину - поляк вийшов із захоплення, після чого домінував в октагоні, розбиваючи суперника з маунта.

У 2 раунді перевага Шпільки була вже й у стійці, оскільки Сергій втомився і сповільнився. Кременчужанин знову спробував провести гільйотину, проте знову втратив позицію, після чого Шпілька добив його з маунта.

Рефері зупинив бій у 2-му раунді, коли Шпілька завдавав ударів по голові Радченка в партері. ТКО 2.

Нагадаємо, що у березні 2020 року Сергій Радченко зазнав несправедливої ??поразки в бою зі Шпількою. Наш боксер двічі відправляв суперника в нокдаун, але судді віддали перемогу поляку.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх