Азербайджанці висловили готовність надавати гуманітарну допомогу Полтавщині

15.06.2022, 18:17 Переглядів: 1 940

 Країна підтримує територіальну цілісність України

Сьогодні, 15 червня,  відбулася робоча зустріч начальника Полтавської ОВА Дмитра Луніна з Почесним консулом Азербайджанської Республіки в Харкові Афганом Салмановим. Як повідомляє Полтавська ОВА, серед іншого обговорили питання надання гуманітарної допомоги нашій області.

Почесний консул Азербайджанської Республіки заявив, що готовий розглядати потреби Полтавської області в гуманітарній допомозі та розповів, що азербайджанський народ допомагає українцям із перших днів війни паливом для «швидких» та автомобілів ДСНС.

 

«780 тон гуманітарного вантажу було відправлено для українських біженців у Молдову. Сьогодні ця допомога продовжується. Крім допомоги на міждержавному рівні гуманітарна підтримка надається таким містам, як Харків, Чернігів, Київ, Дніпро, – розповів Афган Салманов. – Також в особистому порядку ми допомагаємо тим людям, які були змушені виїхати до Азербайджану. Наші країни завжди підтримували й підтримують одна одну. Ми за територіальну цілісність України, її суверенітет та незалежність» 

Дмитро Лунін у свою чергу розповів консулу, які потреби має Полтавська область у забезпеченні переселенців усім необхідним. За даними Полтавської ОВА, нині на території Полтавщини проживає 180 тисяч переселенців.

Автор: Олеся Данилова Джерело фото: Полтавська ОВА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх