Рашисти можуть використати «Кременчук» для провокацій у Чорному морі

26.05.2022, 17:33 Переглядів: 18 425

 

Його можуть використати для обстрілу цивільних суден та прибережних районів 

Поблизу острова Зміїний виявлено один з малих броньованих артилерійських катерів ВМС Збройних Сил України, що був захоплений рашистами в Бердянську на початку вторгнення.

- Цілком імовірно, що ворог намагатиметься використати такий катер, ще й під українським прапором, в своїх провокаціях із обстрілом іноземних цивільних суден, а може й прибережних районів як України, так і інших держав чорноморського регіону, - повідомляє пресслужба оперативного командування Південь. 

За інформацією видання «Думская», мова йде про МБАК «Кременчук». Малий броньований катер «Кременчук» рашисти захопили в Маріуполі на початку квітня 2022 року. Окупанти спалили корабель супроводу «Донбас» — він затонув, а «Кременчук» забрали собі. Також у російських нацистів знаходяться наші катери «Аккерман» та «Вишгород» із військово-морської бази ВМС України у Бердянську.

Імовірно, ворог намагатиметься використати захоплений катер під українським прапором у своїх провокаціях - наприклад, намагатися обстрілювати іноземні цивільні судна і, можливо, прибережні райони як України, так і інших держав регіону Чорного моря, заявляють в оперативному командуванні «Південь».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Думская
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх