Тернопільська компанія обіцяє нові меблі власниці славнозвісної кухонної шафки з Бородянки

13.04.2022, 21:17 Переглядів: 1 539

 

Також родині зроблять дизайн нового помешкання

Тернопільська меблева компанія пообіцяла за власний рахунок виготовити кухоний гарнітур та зробити дизайн нового помешкання для сім’ї з Бородянки, яка втратила житло, однак чия кухонна шафка прославилася на всю Україну і стала символом незламності українців. Про це власник меблевої компанії Роман Погайдак написав на своїй сторінці у фейсбуці:

Увага, розшук! Усі ви бачили фото цієї кухоньки, що встояла після навали рашистів. Кухня мужньо витримала усе лихоліття долі! Честь і слава українським меблевикам, які виготовили такі стійкі меблі. А ми розшукуємо власницю цієї кухні, аби пообіцяти їй, що після війни наша компанія «Студія дизайну «Меблевий кРай» безкоштовно зробить пані дизайн нового помешкання, а «Меблевий кРай» безкоштовно виготовить кухню! Обіцяємо, що нова кухня буде виготовлена з любов’ю та прослужить доооооооовго і ще довше. Наші координати: тел. 0673525006, або пишіть сюди (на фейсбук – ред.).

В інтернеті стало вірусним фото стіни зруйнованого будинку в Бородянці, на якій висить кухонна шафа з глиняною скульптурою півника зверху.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх