В Україні формують нову логістичну систему – Мінінфраструктури

4.04.2022, 08:01 Переглядів: 1 243

 

Зараз ведуться переговори зі світовими експертами з питань відновлення міст та створення інструментів для їхнього захисту

Міністерство інфраструктури створює гнучку логістичну систему для адаптації до зовнішніх загроз. Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури.

- У країні формується гнучка логістична система, що швидко реагує на зовнішні загрози та адаптується до них. Це важливо як у розрізі роботи підприємств, так і у забезпеченні оперативної евакуації населення із небезпечних зон, – заявив міністр Олександр Кубраков.

Чиновник зазначив, що зараз ведуться переговори зі світовими експертами з питань відновлення міст та створення інструментів для їхнього захисту.

- Маємо звикати до того, що фактор захисту життя проникатиме у всі сфери нашої діяльності: від побуту до роботи та подорожей. Тільки за таких умов українці зможуть реально розпочати процес відновлення економіки та розвитку власної незалежності, – вважає міністр.

У відомстві додали, що на державному рівні розглядаються різні варіанти диверсифікації імпорту пального – проводяться переговори із найбільшими світовими постачальниками, підписуються угоди.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх