Лікарня Горішніх Плавнів отримала ліків на 3,2 мільйона гривень

23.03.2022, 15:40 Переглядів: 1 313

 

Медичним працівникам передали препарати критичної необхідності

Горішньоплавнівська лікарня інтенсивного лікування отримала чергову партію допомоги від компанії Ferrexpo. Медичним працівникам передали препарати критичної необхідності, яка склалася у сьогоднішніх умовах.

Зокрема лікарня вже забезпечена місячним запасом інсуліну, який життєво необхідний для пацієнтів із цукровим діабетом.

Поставлені найнеобхідніші медикаменти для лікування захворювань серцево-судинної системи, бронхів, легенів, знеболювальні, жарознижувальні та протизапальні препарати, антибіотики широкого спектру, вітаміни та багато іншого. Також до медичного закладу вже надійшли медичні рукавички, перев’язочні та інші необхідні витратні матеріали.

- На жаль, у сьогоднішніх умовах в Україні є перебої із постачанням медикаментів, і це суттєво ускладнює роботу медичного персоналу. З перших днів від початку повномасштабної агресії Росії проти України ми тримаємо руку на пульсі та оперативно реагуємо на гуманітарні потреби міста Горішні Плавні і не тільки. Наше завдання як соціально відповідального бізнесу – зробити все можливе для забезпечення нормального функціонування медичних закладів, - розповів керівник програм корпоративної соціальної відповідальності Ferrexpo в Україні Юрій Химич.

Раніше повідомлялося, що Рада Директорів групи Ferrexpo виділила $7,5 млн на забезпечення гуманітарних потреб нашої країни.

Ferrexpo продовжує стежити за поточною ситуацією в Україні та оперативно надавати допомогу медичним закладам Полтавської та інших областей України.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх