На Сумщині загинув військовий Полтавщини Олександр Шуба (воїна поховали)

16.03.2022, 21:00 Переглядів: 4 125

  

Вічна пам'ять Герою!

15 березня під час виконання бойового завдання в районі Сумщини загинув захисник, командир роти в/ч А7314, молодший лейтенант Олександр Шуба. Про це повідомили на сайті Миргородської міської ради. 

- Герой загинув під час оборони нашої країни від російського окупанта… Миргородська міська рада висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого захисника України. Розділяємо біль утрати та схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати за найдорожчою для Вас людиною, а наші щирі співчуття полегшать Ваше родинне горе, – йдеться у повідомленні.
Доповнено
У Миргороді попрощалися з молодшим лейтенантом Олександром Шубою. 17 березня Миргородська громада провела в останню путь свого земляка, справжнього воїна, молодшого лейтенанта Шубу Олександра Олександровича. Він був командиром роти територіальної оборони.
Першу вищу освіту Олександр здобув у Полтавському педагогічному університеті. Пізніше навчався на заочному відділенні в Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Там отримав звання молодшого лейтенанта. Проходив службу в одному з військових підрозділів Збройних Сил України, у складі батальйону виконував миротворчу місію. Пізніше пішов у запас.
 
З перших днів вторгнення окупантів долучився до територіальної оборони. Завдяки військовому досвіду та командирським якостям був призначений на посаду командира роти. Разом зі своїм підрозділів боронив Полтавщину на Сумському напрямку.
Загинув 42-річний український захисник 15 березня під час виконання бойового завдання. Провели в останню путь українського захисника близькі, рідні, бойові товариші та мешканці громади.
 
- Життя сміливого воїна, справжнього друга, люблячого сина, брата, чоловіка і батька обірвала ворожа куля. Це непоправна втрата для всіх нас. І біля його могили ми клянемося, що не зупинимося, поки не примусимо ворога відповісти за кожну пролиту краплю крові, за кожен наш дім, за кожну вулицю! Не пробачимо! — пролунало у промові бойових побратимів.

Поховали офіцера з усіма військовими почестями на алеї Героїв.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх