Оператори зв'язку продовжують надавати послуги попри відсутність коштів на рахунках

24.02.2022, 18:43 Переглядів: 3 199

 

Водночас в компаніях попереджають, що в умовах, коли мільйони людей одночасно здійснюють дзвінки, з'єднання може відбуватися не з першого разу

Мобільні оператори та «Укртелеком» продовжать надавати послуги українцям, навіть якщо на їхніх рахунках немає коштів. Про це повідомило інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна».

- Робимо все можливе, щоб усі залишалися на зв'язку навіть із нульовим балансом, - повідомили у пресслужбі «Vodafone Україна».

В «Укртелекомі» розповіли, що рішення не відключати абонентів за несплату, а також абонентів із нульовим балансом від надання послуг ухвалили цього ранку.

У пресслужбі lifecell також заявили, що готові підтримати своїх абонентів:

- Щоб наші абоненти могли будь-якої миті зв'язатися з рідними та близькими, lifecell нараховує всім своїм користувачам пакет послуг без додаткової плати. Він містить 30 хвилин для дзвінків на будь-які номери в Україні та 5 ГБ мобільного інтернету. Його можна використовувати протягом 30 днів, - прокоментували у пресслужбі оператора.

Оператор попереджає, що в умовах, коли мільйони людей одночасно здійснюють дзвінки, іноді з'єднання може відбуватися не з першого разу.

У «Київстарі» працюють над варіантами вирішення цієї ситуації, найближчим часом буде комунікація з цього питання.

Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій Держспецзв'язку звернувся до операторів із рекомендацією не відключати від мобільного зв'язку та доступу до мережі інтернет абонентів, які не мають коштів на рахунку або мають заборгованість.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх