За крок до кубка: «Кремінь» зіграв з «Гірник-Спортом» в Кубку Пожечевського

20.02.2022, 18:50 Переглядів: 5 275

 

Команда з Горішніх Плавнів взяла реванш за розгром у Кременчуці

Сьогодні, 20 січня, футбольний клуб «Кремінь» зіграв з «Гірник-Спортом» у фіналі Кубку Пожечевського. «Гірник-Спорт» взяв реванш за розгром у Кременчуці, а кременчуцька команда отримала срібні нагороди. 

У «Кременя» кращим гравцем фінального матчу став Денис Галата, а кращим бомбардиром – Іван Куць. У «гірників» індивідуальну нагороду отримав Андрій Понєдєльнік, як кращий гравець у складі «Гірник-Спорту».

«Кремінь» - «Гірник-Спорт» -  0:2 (0:1)

Голи: Понєдєльнік 3, Орнат 86

«Кремінь»: Єрмолов, Азізов (ГНП, 46), Пилипенко (Ульянов, 60), Сидоренко, Товкач (ГНП, 38), Жданович (Бородін, 60), Сейтхалілов (Алізаде, 60), Лісняк (ГНП, 46), Галоян (ГНП, 68), Галата (ГНП, 60), Куць (Навроцький, 11, Кучеренко, 75)

«Гірник-Спорт»: Жмурко (Паламарчук, 30, Клімов, 61), Шинкаренко (Черниш, 87), Кравчук (к), Чуєв (Цвіренко, 43), Малакі, Понєдєльнік (Громенко, 87), ГНП (Паламар, 46), Кулаковський (Мильченко, 46), Росляков (Орнат, 73), Яворський (Сологуб, 61), ГНП (Бруно, 70)

Як повідомляє пресслужба «гірників», матч розпочався із швидкого голу, у виконанні команди із Горішніх Плавнів. Андрій Понєдєльнік потужним ударом у верхню площину воріт – 1:0. «Кремінь» робив спроби зрівняти рахунок, і в одному епізоді був близький до успіху, але горішньоплавнян врятувала реакція Романа Жмурка, якому вдалося зробити чудовий сейв. Гольових моментів у матчі у обох команд було не так багато, але чого вистачало, так це боротьби під час єдиноборств. У обох команд відбулися вимушені заміни.

Другий тайм пройшов у рівній боротьбі, але наприкінці матчу більше пощастило «Гірник-Спорту». В одній із атак Артур Орнат, який знаходиться на перегляді у «гірників» несильним ударом влучив у нижній кут воріт «Кременя» - 2:0. Саме з таким рахунком матч був завершений.

На жаль, дограти у Кременя не зміг Іван Куць та Артем Товкач. які отримали травми під час матчу. 

Післяматчеві коментарі тренерів

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК Гірник-Спорт Джерело відео: ФК Гірник-Спорт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх