Яскравий старт січня: КВБЗ збільшив обсяги виробництва у 6,5 разів

15.02.2022, 19:02 Переглядів: 3 529

 

Йдеться про виробництво вантажних вагонів порівняно з січнем 2021 року. Варто враховувати, що минулий рік для підприємства відзначився падінням до мінімуму порівняно з попередніми роками

Крюківський вагонобудівний завод у січні поточного року збільшив обсяги виробництва вантажних вагонів у 6,5 разів порівняно з січнем 2021 року. Такими є дані управління економіки Кременчуцької міської ради. Так, у січні 2022 року КВБЗ випусти 151 вантажний вагон, тоді як у січні 2021 року — усього 23 вагона.

Якщо підприємство збереже такі темпи, то на кінець року зможе вийти на рівень виробництва 2020 року. Варто зауважити, що показники 2021 були найнижчими - тож зростання у 6,5 разів - це відновлення обсягів після поступового їх падіння. 

Наразі КВБЗ самостійно шукає замовлення на вантажні вагони, і це замовлення приватних компаній. Державна «Укрзалізниця» наразі вантажних вагонів ще не замовляла і тендер не оголошувала.

Проте КВБЗ продовжує працювати над минулорічним замовленням на 100 пасажирських вагонів. У січні зробили 10 пасажирських вагонів.

Автор: Тетяна Донченко Джерело фото: kvsz.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх