Із зарплат працівників виконкому знімуть 400 тисяч грн і направлять на потреби медицини

12.02.2022, 15:03 Переглядів: 3 888 Коментарів: 1

 

Міський голова не уточнив зарплати яких саме працівників виконкому торкнеться перерозподіл коштів 

Із зарплат працівників виконкому планують зняти 400 тисяч грн і направити на потреби медицини, а точніше лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька». Про це мер Віталій Малецький заявив під час засідання виконкому 11 лютого.

- Ми сьогодні на 400 тисяч грн даємо фінансування лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька» для збільшення електричних потужностей, щоб запрацювало повноцінно приймальне відділення, кардіологія і травматологія, яка зараз у ремонті. Тому що нам ліжка потрібні, потрібне сучасне обладнання, ми бачимо, що без нього досить важко лікарям надавати допомогу. Тому було прийняте рішення зняти з заробітної плати працівників виконкому більш ніж 400 тисяч грн і направити їх на оплату даних послуг, - сказав градоначальник.

Він додав, що зараз завдання – забезпечити медицину, підготувати її і зробити так, щоб медики могли працювати. Про не уточнив, зарплат яких саме працівників виконкому торкнеться даний перерозподіл коштів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
14 лютого 2022 14:19

Це точно та сама історія як і про сплату штрафів перевізників зі свого карману. Телеграф рвав на дупі волосся, висвітлюючи ту тему, а потім спустив на гальмах. Так буде і тут. Треба дати смажені факти, привернути увагу громадськості, а потім шугнути в кущі піджавши хвоста. Це все, що треба знати про журналістику взагалі і Телеграф зокрема. Або давіть тему до логічного завершення, або не пишіть нічого, бо зі сторони виглядає як *** в калюжу. Привєт!


3 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх