Як у Кременчуці розподілятимуть ліки від коронавірусу «Молнупіравір»

8.02.2022, 07:44 Переглядів: 3 258 Коментарів: 3

 

Його перш за все отримають люди, які у зоні ризику

На засіданні виконкому 7 лютого обговорювали, скільки курсів «Молнупіравіра» – ліків від коронавірусу – отримає Кременчук.

- Наскільки я знаю, Україна отримала 60 тисяч курсів цього препарату. Якщо брати статистику захворюваності по днях, то це лише на тих хворих, які захворіли за день, – сказав міський голова Віталій Малецький.

Він додав, що спочатку партія «Молнупіравіра» прийде на Полтавську область, потім він надійде вже у Кременчук. Його перш за все отримають люди, які у зоні ризику, наприклад, старші за 60 років, ті, хто має хронічні захворювання.

- Методику розподілу нам доведуть. Скільки курсів, уже будемо знати після того, як отримаємо по накладних цей препарат, – підсумував мер.
Автор: Катерина Турубара Джерело фото: konex.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

739
1
8 лютого 2022 10:59

Хвороба набирає обертів. Зате скорочуємо кількість  лікарняних днів з 14 до 7. Захворів мій чоловік . Вірус підтвердився. Температура 39. Сімейний лікар додому, як було до реформи, вже не приїзджає. Чоловік сам повинен приїхати до лікаря. Він, носій вірусу, їде в тролейбусі, заражає людей, далі сидить під кабінетом, і теж заражає тих, хто поруч знаходиться. Далі, лікарка пропонує збігати в Євромед (тільки туди) і зробити рентген. Він  знову заражає людей, що будуть його оточувати. Тоді знову повернутися до неї в кабінет для подальшого плану  лікування. І це людина бігає з температурою в 39 . Лікар приписує уколи, крапельниці на які треба щодня ходити в поліклініку, або знаходьте самі собі медичну сестру. В лікарню не кладуть, бо сатурація СЬОГОДНІ нормальна. Що це за лікування? І, хіба це нормальні заходи для запобігання нерозповсюдження короновірусу?  Дивіться, один хворий чоловік заразить купу людей. А, таких хворих до сотні за день. І, стільки народу вони можуть  заразити  таким чином?  


37 0
383
8 лютого 2022 12:45

Цитата: Туся
В лікарню не кладуть, бо сатурація СЬОГОДНІ нормальна.
так а чего ложить в больницу? Обычный вирус, как и ОРВИ, только короной назвали. это если легкие поражаются, тогда уже в больницу.Если каждого с диагнозом короновируса ложить в больницу, подсчитайте сколько коек нужно и медперсонала, который кинули с зарплатами и ковидными-оно им теперь надо? Вот кому нужно бастовать. всем не выйти на работу и потребовать нормальной оплаты своего нелегкого труда....но тут такое дело, им за такие вещи тюрьма светит....


9 6
383
8 лютого 2022 14:14

Славутська міська лікарня (Хмельниччина) взяла в банку кредит на виплату заробітної плати працівникам. Кошти від НСЗУ не надійшли

. дожили!!!! ну цирк и клоуны же!


4 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх