У Кременчуці вшанували загиблого воїна Богдана Гавелю, який ціною свого життя врятував 30 побратимів

4.02.2022, 17:27 Переглядів: 5 942

 

Також у Києві пролунав дзвін пам'яті

У Кременчуці вшанували пам'ять загиблого у 2015 році АТОвця Богдана Гавелі. ВПУ-7 спільно з ГО «Координаційний центр об'єднань ветеранів АТО: Живи і пам'ятай» студент зачитав рядки з історії життя кременчужанина. Також на площі Незалежності на екрані показували банер із зображенням загиблого Героя.

Богдан Гавеля (05.09.1974 – 04.02.2015) - сержант, гранатометник 79-ї окремої аеромобільної бригади. Загинув 4 лютого 2015 року під час проведення пошуково-ударних дій, потрапивши у засідку біляі с. Широкине Донецької області. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). 

У Міністерстві оборони України відбувся щоденний ранковий церемоніал вшанування захисників і захисниць України, які загинули за свободу, незалежність і територіальну цілісність нашої держави та під час проведення міжнародних операцій з підтримання миру і безпеки.

У заході взяли участь близькі та родичі полеглих Героїв, представники керівництва Міністерства оборони України, офіцери та працівники структурних підрозділів оборонного відомства, Генерального штабу ЗС України, військовослужбовці Київського гарнізону. Дзвін Пам’яті пролунав 6 разів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх