Кременчужани можуть долучитися до лав територіальної оборони

27.01.2022, 13:03 Переглядів: 5 740

   

Захистимо свій дім - захистимо Україну!

Триває набір в окремий батальйон територіальної оборони ЗСУ Кременчук. Кременчужани можуть долучитися до 145 батальйону територіальної оборони (військова частина А7311), яка розташована у колишньому приміщенні наркодиспансеру

Штатна чисельність військовослужбовців за контрактом вже майже набрана, а це понад 40 офіцерів, сержантів та солдатів, які мають бойовий досвід.

Також у батальйоні набирають «резервістів», вони залучаються до військової служби лише на практичних заняттях з бойової підготовки. У разі загострення ситуації долучаються до виконання бойових завдань залучать добровольчі формування. Рішення щодо створення таких добровольчих формувань буде прийматися Командувачем Сил територіальної оборони Збройних Сил України за погодженням з головами ОТГ. У Кременчуцькій ОТГ за погодження голови Кременчуцької РДА Олега Лєдніка. 

В Україні масово військові з досвідом та добровольці записуються до лав тероборони. Ексжурналіст «Кременчуцького Телеграфа» Олексій Ладика, який живе та працює у Краматорську, зауважив, що у них повністю укомплектована тероборона. 

- Тероборона у Краматорську повністю набрана. Це хороша новина! Багато дужих чоловіків хотіли вступити туди, але не всім вистачило місця. Це також хороша новина - охочих потрапити туди дуже багато. Звідки я це знаю? Дізнався, коли сам прийшов записуватись до тероборони. Щойно я прийшов до військкомату, мені вже на порозі сказали: тероборона вже укомплектована. Тож я попросився до резерву, - розповів журналіст Олексій Ладика. 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх