Боксери з Кременчука стали переможцями відкритого кубку

21.12.2021, 07:40 Переглядів: 2 640

 

Змагання проходили у приміщенні ГУ Полтавської національної поліції

У Полтаві відбувся відкритий кубок із боксу, де змагалися кращі боксери із Кременчука. Змагання проходили у приміщенні ГУ Полтавської національної поліції.

За інформацією пресслужби Полтавської ОДА, участь у змаганнях взяли команди Полтавської та Дніпропетровської областей. По десять боксерів, переможців всеукраїнських та європейських турнірів, від 14 до 29 років. Полтавщину представили вихованці кращих боксерських шкіл Кременчука, Решетилівки, Горішніх Плавнів, Миргорода та Полтави.

Вихованці СДЮШОР Микита Пильченко та Руслан Артищенко представили Полтавщину.

 

У ваговій категорії 71 кг зійшлися Семен Чеберда (Дніпропетровська область) та Микита Пильченко (Полтавська область). Судді роздільним рішенням віддали перемогу Микиті Пильченку.

Єгор Сірий (Дніпропетровська область) vs Руслан Артищенко (Полтавська область). У ваговій категорії 92 кг перемогу здобув борець з Дніпропетровщини. 

Ще один кременчуцький боксер Богдан Доценко тріумфально святкував перемогу. Вихованець СК Легіон у ваговій категорії 71 кг достроково переміг суперника Максима Євтухова. 

На Полтавщині «виросли» понад 18 титулованих боксерів, відомих не лише в Україні, а й далеко за її межами. Серед них і гість турніру – Олександр Хижняк – срібний призер ХХХІІ літніх Олімпійських ігор у Токіо. 

- Сьогодні в нашому місті свято боксу. Коли я був ще маленьким і починав займатися боксом, мій тато приводив мене на такі змагання. Мені це дуже подобалося, ми з ним дивились разом, приходили додому, тренувалися і йшли до перемоги. Багато хто не вірив у мої здібності, але батько в мене вірив і привів мене до перемоги. Зичу учасникам гарного настрою, емоцій і надзвичайно вправних поєдинків. Здобувайте перемоги для нашого міста та України, – сказав Олександр Хижняк.
Тренери з Кременчука разом зі срібним призером Олімпійських ігор Олександром Хижняком
Тренери з Кременчука разом зі срібним призером Олімпійських ігор Олександром Хижняком
Автор: Альона Душенко Джерело фото: Полтавська ОДА, Бокс Кременчук Джерело відео: Полтавщина спорт
Теги: бокс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх