Коли у Кременчуці з’явиться зникле опалення і що трапилося

10.12.2021, 15:31 Переглядів: 7 809 Коментарів: 1

 

Комунальники обіцяють підняти параметри теплоносія до 20.00

Сьогодні майже пів Кременчука (частина центру, нагірна частина та квартал 274, що в районі пивзаводу) залишилося без опалення та гарячої води. У декого опалення є, але батареї ледь теплі.

Коли опалення ввімкнуть? Віцемер з комунальних питань Іван Москалик каже, що комунальники налагодять опалення  сьогодні до вечора, до 20.00.

За його словами, причиною такої ситуації став порив на магістральному трубопроводі діаметром 800 мм у районі будинків №2, 4 у кварталі 274 (це біля пивзаводівського кола). Труба, яку прорвало – це основна, яка живить, крім кварталу 274, усю нагірну частину та центр. Є ще один трубопровод діаметром 500 мм, який у стандартному режимі подає тепло на Київську, Героїв Бреста, бульвар АвтоКрАЗівський. Після аварії зробили перемикання – щоб подати тепло у мікрорайони що лишилися без опалення. Але потужності цього трубопроводу не вистачає на всіх споживачів, тому тиск теплоносія знижений, і батареї в кременчужан гріються погано.

- Зараз ведуться ремонтні роботи. До кінця дня, до 20.00 Кременчуцька ТЕЦ вийде на необхідні параметри, теплопостачання в оселях буде повністю відновлено, - каже віцемер.
Автор: Тетяна Донченко Джерело фото: ua.korrespondent.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

593
10 грудня 2021 16:21

Главное Москалыку и другим не забыть по итогам месяца, квартала и годы выписать премии. Размер стандартный для нашего города от 50 и выше тысяч.


68 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх