На «містичному колі» встановлять дерево за 300 000 грн

2.12.2021, 10:01 Переглядів: 4 519 Коментарів: 2

 

У Горішніх Плавнях намагаються вирішити проблему з чисельними ДТП на колі 

У Горішніх Плавнях на «містичному колі», де трапилася не одна трагічна дорожня-транспортна пригода - планують встановити дерево.

«Міськсвітло» планує придбати «Об’ємне дерево» з гірляндами розміром 6 на 4,5 м. Згідно з інформацією на порталі публічних закупівель Рrozorro, очікувана вартість – 300 000 грн.

Дана інсталяція у зібраному стані повинна відтворювати каштан, крона якого сформована у сферу. Гілки та елементи крони штучного дерева повинні знаходитися на висоті не менше 2 метрів від поверхні землі для запобігання можливості учинення вандалізму. Конструкція повинна мати елементи декоративного освітлення, які інтегровані в саму конструкцію.

Кольори декоративного освітлення повинні бути комбіновані таким чином, щоб якісно виділяти структуру дерева та елементи крони. Живлення декоративного освітлення здійснюватиметься від централізованої мережі електропостачання перемінним струмом з напругою 220 В та частотою 50 Гц.

Матеріали, що використовуються в якості декоративного освітлення, повинні бути пристосовані для експлуатації в кліматичних умовах України в будь яку пору року.

Основним матеріалом для відтворення структури дерева повинні бути алюмінієві профілі, що мають круглий переріз. За конструктивної необхідності в конструкцію можуть бути інтегровані вузли, що можуть бути виготовлені зі сталі.



Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

593
2 грудня 2021 10:58

Да хватит всё подрял называть "містичним".

Водятлы этому виной, а не дорога или перекрестки.


14 0
0
2 грудня 2021 11:23

Только бордюрный камень раза в 3 повыше сделать, а то от мистычного дерева может только фундамент остаться после очередного слепошарого гонщика.


18 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх