Через сильний вітрюган на вихідних Кременчук отримав штормове попередження

20.11.2021, 07:00 Переглядів: 2 181

 

Зате у місті потеплішає

Зранку та у першій половині дня 20 листопада по Полтавській області, зокрема у Кременчуці, очікуються пориви північно-західного вітру 15-20 м/с. За повідомленням Полтавського обласного центру з гідрометеорології, оголошене штормове попередження (перший рівень небезпечності – жовтий). Крім того, у суботу у місті дощитиме, зате потеплішає.

Gismeteo обіцяє, що дощ йтиме зранку у суботу, 20 листопада, далі вікенд пройде без опадів. Також у суботу у Кременчуці дутиме вітер з максимальною швидкістю 17 м/с. Зате стане значно тепліше – до +11°С.

Sinoptik взагалі прогнозує у суботу вітрюган до 15-24 м/с. Вранішній суботній дощ зміниться мінливою хмарністю протягом обох вихідних. Температурний мінімум складе +3°С, а максимум +10°С.

Ventusky згоден з «колегами» – зранку у суботу пророкує нетривалі опади, а також посилення швидкості вітру до 27 км/год, місцями з поривами до 54 км/год. Загалом сонце не з'являтиметься з-за хмар на вихідних, але у місті буде сухо. Повітря прогріється до позначок +3-10°С.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх