«Кременчук» здолав харківських «вікінгів» та зрівнявся з «Краматорськом»

6.11.2021, 20:29 Переглядів: 2 056

 

Вітаємо наших спортсменів з перемогою

Сьогодні, 6 листопада, хокейний клуб «Кременчук» зустрівся із «Рулав Одд». Наші хокеїсти здолали суперника із рахунком - 4:3.

"Кременчук" - "Рулав Одд" 4:3 (2:0, 0:1, 2:2)

Шайби: 1:0 Коробов (Хришпенц, Скуматов, більш.), 08:59; 2:0 Серанов (Нікулін, Савченко), 13:42; 2:1 Басков (Сурсів), 23:39; 3:1 Серанов (Нікулін, Савченко), 41:07; 4:1 Дубінін, 43:49; 4:2 Сурсов (Басков), 46:16; 4:3 Секирко (Кіча), 58:25

"Кременчук": Боярчук (Гордюшин); Скуматов – Коробов – Дубінін, Забавін – Хришпенц, Серанов – Гриценко – Кошелєв, Горлушко – Товстушко, Сеник – Савицький – Нікулін, Глухов – Тимофєєв, Сібілевич – Ворона – Савченко, Грицких (К).

"Рулав Одд": Петров (Шевчук); Кисельов – Єгоров – Секирко (К), Рибницький – Лесников, Басков – Бондаренко – Сурсов (А), Пугачов (А) – Жигалов, Єфімов – Кіча – Луговий, Канаплін – Александров, Абаджян – Пойманов – Сиротенко, Фроленко – Мельников.

Кременчужани зі старту захопили ініціативу. Рахунок на 9-тій хвилині у більшості відкрив «Кременчук», Олександр Коробов закинув шайбу потужним кидком. Єгор Серанов подвоїв перевагу кременчужан, обігравши Олега Петрова у ближній кут виїхавши з-за воріт.

Гості активізувалися у другому періоді - Олексій Басков зменшив відрив до мінімуму – 2:1. Командам не вдалося більше закинути у другому ігровому відрізку часу.

У третьому періоді «Кременчук» набрав обертів - третю шайбу «містян» з незручної руки закинув Єгор Серанов, оформивши дубль. Через дві з половиною хвилини підопічні Олександра Савицького закріпили перевагу – Артем Дубінін забив четвертий гол у ворота харків'ян. Але «вікінги» проявили характер повернулися до гри, спочатку Артем Сурсов обіграв Михайла Боярчука, а за чотири хвилини до кінця матчу капітан "Рулав Одд" Євген Секірко скоротив відрив до мінімуму - 4:3. На останніх хвилинах гості змінили воротаря на шостого польового гравця, але «Кременчук» вистояв та здобув перемогу!

«Містяни» набрали 21 бал після 16 ігор та маючи поєдинок у запасі наздогнали у турнірній таблиці «Краматорськ».

«Найголовніше, що хлопці не опускають руки та борються до кінця»

Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- Гарний початок матчу у нас вийшов, але непотрібний гол пропустили у другому періоді, зробили помилку. Знову добре розпочали заключну двадцятихвилинку, але наприкінці дозволили супернику закинути дві шайби. Хвилює не те, що пропустили, а те, що не реалізували зайвого гравця 5 на 3 маючи непогані гольові моменти. Треба було забивати, а ми не змогли. Закинь тоді шайбу, то зняли б усі питання.

- З кожною грою перемогти харків'ян дедалі складніше. Чому, на Ваш погляд?

- Не реалізуємо багато гольових моментів. Найголовніше, що хлопці не опускають руки та борються до кінця. З Харковом буде й надалі важко.

- Наразі буде міжнародна пауза, наступний матч кременчужани зіграють аж 17 листопада о 18:30 проти «Маріуполя». Що команда робитиме?

- Трохи відпочинимо, так як у нас був непростий період, сили вже не ті. А далі тренуватимемося та набиратимемо сили.

Головний тренер «Рулав Одд» Ігор Шаманський:

– Матч вийшов гарним, де ми провалили перший період. Попереджали, що «Кременчук» нагнітатиме, активно увійде у гру, так воно й було. Трохи не були готові до цього. У другому періоді вирівняли гру, яка була рівною, ми добре виглядали по моментах. Я задоволений хлопцями. Глупі помилки, що призвели до голів – недозволено робити. Суперник за такі помилки не вибачає.

- Чому на Ваш погляд суперник повів у рахунку 4:1?

- Провалили перший період 0:2, важко було відіграватись. У другому періоді увійшли до гри. У третьому періоді були дві індивідуальні помилки. Я не скажу, що це командні, тактичні помилки, дві технічні, що призвели до двох швидких голів у третьому періоді. Але хлопці молодці – вистояли, не зламалися. Увійшли до гри ще раз, вирівняли по моментах, забили два голи, могли ще забивати. Неприємна поразка для нас.

– Якщо порівняти останні три матчі з «Кременчуком», які паралелі можна провести?

– Першу гру я виношу за дужки, бо ми на той момент лише три тижні, як на льоду стояли. Зрозуміло, що «Кременчук» нас тоді обіграв. Другу - ми були в середині процесу, трішки забракло досвіду, зіграності. Зараз уже у нас стан фізичної готовності та тактичні схеми вищі, але знову ж таки трохи не пощастило. Десь помилки зіграли не на руку сьогодні.

– Зараз буде міжнародна пауза, чим її заповнюватимете?

- Будемо працювати. Роботи ще дуже багато, підтягуватимемо кондиції, як фізичні, так і тактичні. Міняти склад п'ятірок, приїдуть нові гравці, посилюватимемося, бо вже середина сезону. Нам потрібно набирати очки.

- Ви сказали про пізній старт підготовки до сезону, як це надолужуватиме?

– Будь-який хокеїст, будь-яка команда знає, що перед сезоном закладається фундамент. Хокей не обдуриш. Ми знали, на що йдемо і у що вплутуємося. Зібрати команду без підготовки, з чистого листа – це важко. Тому ми розраховували, що старт сезону у нас буде не дуже хороший, але ми трохи набираємо хід і знаходимо свою гру. Думаю, що після паузи ми вийдемо на хороший рівень і обіграватимемо і лідерів чемпіонату. В принципі, я впевнений, що це буде нам під силу.

Турнірна таблиця

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх