Студенти теж підуть на дистанційку: рекомендації МОН (додано)

23.10.2021, 09:29 Переглядів: 3 861

 

Деякі вищі навчальні заклади Полтавщини вже оголосили про перехід на дистанційну форму навчання

У зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації з COVID-19 Міністерство освіти та науки рекомендує запровадити дистанційне навчання з 25 жовтня до 15 листопада усім закладам фахової передвищої, вищої, післядипломної освіти всіх форм власності та сфер управління. Про таке повідомив на своєму Telegram-каналі міністр оствіти та науки україни Сергій Шкарлет.

На виконання рекомендацій МОН Полтавський державний аграрний університет вже оголосив про перехід на дистанційну форму навчання з 25 жовтня до 15 листопада. За інформацією профспілки, Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського також прийняв відповідне рішення.

Щодо навчання в школах з наступного тижня, його рекомендують організувати з урахуванням епідемічної ситуації в кожному окремому регіоні.

- Закликаю всіх освітян, здобувачів освіти та їхніх батьків ставитись до ситуації з поширенням COVID-19 вкрай відповідально. Вакцинуватися, тобто захистити себе від високих ризиків захворювання, сьогодні може кожен!

Кожен педагог може бути прикладом для своїх колег і рідних, які ще зволікають з цим рішенням, - звернувся до українців пан Шкарлет.

Додано:

Як повідомила ТЪ директорка Кременчуцької гуманітарно-технологічної академії (колишній педколедж) Леся Крупіна, коледж на тиждень переходить на онлайн-навчання. А ліцей «Політ» до 29 жовтня буде на канікулах.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх