В Українських університетах навчатимуть, як створити успішний стартап-проєкт

5.10.2021, 16:03 Переглядів: 1 356 Коментарів: 2

 

Академічний курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами» вже запустили в 64 університетах України

19 березня 2021 року відбулась Startup Ecosystem Conference, де Міністерство цифрової трансформації України, мережа бізнес-інкубаторів YEP за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» презентували результати роботи з розвитку підприємницької екосистеми за рік.

Про новий академічний курс розповіла Валерія Іонан, заступниця Міністра цифрової трансформації України з питань євроінтеграції:

- Разом із партнерами ми інтегрували пілотний академічний курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами» в 64 університетах України. Протягом 4 місяців викладачі провели майже 3000 лекцій і воркшопів, а студенти пропрацювали понад 400 стартап ідей. За відгуками викладачів і студентів, курс є одним з найкорисніших в університетах.

Як пояснили учасники конференції, метою впровадження курсу є не лише зміна певних стандартів ставлення молоді до підприємництва, а й зміцнення економіки України внаслідок впровадження нових стандартів ведення бізнесу.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

4 371
1
5 жовтня 2021 16:27

якби ще почали навчати шось виробляти корисне для суспільства...бо вже одни гумонітарії( пробачь боже).......нема кому хлібину випікти...


4 0
0
6 жовтня 2021 09:44

Цитата: zzzzzz

якби ще почали навчати шось виробляти корисне для суспільства...бо вже одни гумонітарії( пробачь боже).......нема кому хлібину випікти...

О, потримайте моє пиво. Якщо будуть "вчити" так само, як в Центрі зайнятості років з 10 тому, то краще хай проходять повз. Коротко: людина каже, що хоче створити власну справу. Наполягає, що не шукає підробітку, тільки власна справа. Інспектор: так, така можливість є. Але курси лише через місяць, ось вам талончик, підіть влаштуйтесь на роботу. WAT? И отак все у нас через дупу, на жаль. 


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх