Після важкої травми Сергій Калініченко став чемпіоном з армфайту

9.09.2021, 11:33 Переглядів: 3 749

 

Вітаємо кременчуцького спортсмена

У Києві відбувся 2-й етап світового турніру ТОП-8 з армспорту у якому змагалися 8 найкращих спортсменів світу. Участь у змаганнях взяв кременчужанин Сергій Калініченко. Він змагався в андеркарді, де провів рейтинговий поєдинок із сильним спортсменом з Ізраїлю Георгієм Ушраулі. У поєдинку з Георгієм Сергій переміг з рахунком - 5:1.

- Ми провели 6 раундів. Перемагає той, хто перемагає 4 рази, я здобув перемогу з рахунком - 5:1. Зараз я піднявся у рейтингу й чим більше буду перемагати, тим більше шансів зустрітися з сильними іменитими суперниками. Зараз у мене титул чемпіона в армфайті, - сказав Сергій Калініченко.

Змагання розпочалися ще перед карантином й зараз продовжили боротьбу за звання кращого та приз - 50 000 доларів.

- У нас був 6-раундовий поєдинок в рамках ТОП-8 пройшов армфайт. Ми ще не виступали у ТОП-8, лише відбираємося. У грудні відбудеться чемпіонат світу Злотий тур до якого я зараз готуюся та набираю очки. Щоб наступного року потрапити у ТОП-8 та наступного року боротися за 50 000 доларів, - додав спортсмен.

Оскільки Сергій Калініченко чемпіон з армфайту, то найближчим часом у нього можуть бути бої з суперниками, які захочуть заволодіти цим титулом.

- Такі поєдинки проводяться як у боксі, коли є вечір поєдинків, коли бореться 16-20 спортсменів, а це саме шоу один на один, - повідомив Сергій.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх