Біланівський ГЗК подарував дітям з організації «Ніжність» відпочинок на морі

8.09.2021, 07:07 Переглядів: 1 602

 

Завдяки наданому транспорту подорож стала куди комфортнішою

Через пандемію минулого року діти лишилися можливості відпочити в таборах влітку. Ситуація в цьому році покращилась, табори відкрилися, але фінансова можливість поїхати на відпочинок є далеко не у всіх. Найважче приходиться громадським організаціям.

Товариство захисту прав дітей з інвалідністю «Ніжність» функціонує вже більше 14-ти років і кожного року всіма можливими силами намагаються організувати відпочинок для дітей. Для того, щоб це реалізувати організація звертається до підприємств за допомогою. Вже декілька років незмінним партнером «Ніжності» є Біланівський ГЗК з групи Ferrexpo. 

- Ми подорожуємо великою командою: члени товариства, діти та їх батьки.  Нам важко знайти місце, готове прийняти таку кількість осіб та забезпечити необхідні умови для дітей з інвалідністю, - говорить Ганна Гравінцева, голова ради товариства. – Декілька років тому ми знайшли «Перлину моря» - базу відпочинку, що в смт. Кирилівці. Вони одразу погодились прийняти нас, що поклало початок рокам співробітництва.

База відпочинку має вигляд комплексу будинків, що забезпечені електроенергією та водою. Харчування та розваги беруть на себе члени товариства та батьки.

 

- Оскільки ми самі готуємо їжу, продукти ми веземо з собою. До того, як ми почали співпрацювати з Біланівським ГЗК дорога до моря була для справжнім випробуванням. Спочатку дорога до Кременчука, потім потягом до Мелітополя, а далі автобусом до Кирилівки. Часто пересадки були вночі, часто треба було ще очікувати по декілька годин, - розповідає Ганна. – Біланівський  ГЗК не просто забезпечив нас транспортом, нам виділено двоповерховий автобус з багажним відділенням. Це дозволило нам взяти всі необхідні продукти, кухонний інвентар та техніку, іграшки та батут для дітей, інвалідні візки. А самі ми розмістилися з комфортом. Наша дорога скоротилася до: з Горішніх Плавнів та вийшли вже на базі відпочинку. Ми всі надзвичайно вдячні Біланівському ГЗК та його керівникові Юрію Химичу за допомогу та підтримку.

Цього року відпочили та оздоровились 24 дитини. Окрім членів організації та батьків також допомагали волонтери. Під час відпочинку від Благодійного фонду Полтавського ГЗК отримали в подарунок поїздку до дельфінарію.

- Благодійна допомога є важливим напрямком діяльності нашого підприємства. Для стабільного розвитку громадам та містам потрібна підтримка небайдужого бізнесу. Біланівський ГЗК співпрацює з багатьма громадськими організаціями та реагує на їх звернення, - говорить Юрій Химич, генеральний директор ТОВ «Біланівський ГЗК». - З «Ніжністю» ми знайомі вже не один рік та намагаємося всебічно підтримувати діяльність організації.


Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх