Стихійна торгівля на Молодіжному: що найбільше обурило мера

27.08.2021, 13:32 Переглядів: 3 998

 

Віталій Малецький не проти стареньких, які торгують продуктами з власного городу, а всім іншим радить прибрати товари з вулиць міста

Цього тижня Віталій Малецький завітав на Молодіжний. Міського голову вразило те, що стихійною торгівлею тут займаються переважно не бабусі, а підприємці. За словами мера, ці люди систематично порушують правила торгівлі:

- Площадку в центрі, «на самом двіже», як вони кажуть, «віджали» підприємці. Вони мають по 10-15 точок по всьому місту, куди товар розвозиться вантажівками. А купують цей товар підприємці вночі, на вулиці Шевченка, у оптовиків. Потім розвозять його по всьому місту. І на їхнє місце бабушка не сяде...

Неподалік з багажника машини Kia жіночка торгує сирами власного виробництва - без жодних засобів індивідуального захисту та холодильного обладнання.

Мер доручив Управлінню підприємництва, торгівлі, побуту та регуляторної політики провести роботу з продавцями: неподалік знаходиться ринок «?Універсальний», і ніщо не заважає людям торгувати там, а не уздовж дороги.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх